Vores kunder.

Klik på logoet, for at se de pågældende hjemmesider, som vi laver opgaver for.

LuxBoks_logo_fritskrabet.png

For Luxboks.dk har vi bl.a. designet logoet, og hjælper løbende med at løse forskellige tekniske opgaver på websitet. Vi laver også løbende SEO og SEO-optimerede tekster, Search Engine Optimization, eller på dansk; søgemaskineoptimering. Vi har også et par gange skrevet pressemeddelelser, som hver gang har resulteret i intervews, besøg af fotograf, og selvfølgelig presseomtale. Senest har vi i 2022 re-designet hele webshoppen, da den skulle opdateres til nyeste version 1.7 i Prestashop.

GOD SOEVN LOGO

Da SoloNordic skulle åbne webshop med temperaturregulerende dyner, blev vi kontaktet, og har designet både logoet, og sat hele hjemmesiden op.

Se den på God-Søvn.dk.

For BambooRambo.dk har vi udviklet hele webshoppen, designet logoet, og leverer løbende produktbilleder.

Dot & Doodle's

For Dot & Doodle's har vi også designet både logoet og hele hjemmesiden, og leveret produktbilleder.

doglover-logo_mail-26.jpg

For Doglover har vi ligeledes designet både logoet og hele webshoppen, og leverer løbende produktbilleder, og andet arbejde på deres webshop.

logo.png

For Festival har vi lavet næsten alle deres produktfotos, ud fra deres ønske om design og layout, og har et løbende samarbejde om dette. Vi har stået for fotos og billedgrafik på deres nye hjemmeside: https://festivalstromper.dk/

butik-b-logo-1588710767.jpg

For Butik B i Ribe har vi udviklet deres hjemmeside/webshop midt i første corona-nedlukning i marts 2020.

Miriam S necklabel

For Miriam Norsk lavede vi ovenstående logo som nakke-etiket til hendes kjolebrand Miriam S, som trykkes på offwhite økologisk bomuldsstof. Miriam valgte det sorte logo fordi kjolerne er meget farvestrålende.

Som logo til visitkort og som hang-tag til kjolerne valgte Miriam det mere farvestrålende logo, som vi også lavede. De afspejler begge de farverige kjoler i brandet og butikkens retro univers.

SE PRISER OG BESTIL HER