Sælg på nettet med webshop fra FashioNordic

WEBSHOP PÅ TILBUD- ➡︎  SE MERE WEBDESIGN ➡︎

FashioNordic løser dine online opgaver

FashioNordic er et enkeltmandsbureau, hvor jeg har stor erfaring med onlinesalg, og kan derfor hjælpe dig med små og store opgaver - eller hele pakken. Lige fra design af logo og små grafiske info-labels, eller til den nøglefærdige webshop.

Har du en fysisk butik, men ingen webshop?

FashioNordic hjælper fysiske butikker i gang med onlinesalget.

Jeg ved, at det kan være en uoverskuelig opgave at skulle starte en webshop, når man er vant til at være på benene i en fysisk butik, og ikke interesserer sig for en computer. Du har din vante gang i din skønne butik, og interesser dig mere for kundekontakt end for webhandel, men har indset nødvendigheden af også at kunne sælge online.

· Du har kunder langvejs fra, som gerne vil have varerne sendt.
· Du vil gerne udvide din kundekreds.
· Dine kunder har efterspurgt at kunne bladre i dine varer hjemmefra, før de besøger din butik.
· Dine kunder vil gerne handle online, men også støtte din butik.
· Du vil gerne have en større omsætning.
· Du vil gerne have at din butik er mere synlig
· Du vil gerne kunne sælge varer, selvom den fysiske butik er lukket.

Fysisk butk med tilhørende webshop

Webshop med eller uden vedligeholdelses-abonnement

Jeg kan tilbyde en fix og færdig webshop, mens du har dit fokus et andet sted. Har du en fysisk butik fuld af flotte varer, og har du set nødvendigheden af også at være synlig online, og sælge dine varer til en større kundekreds? Måske tænker du at al den teknik ikke er noget for dig, og så er det godt at jeg kan gøre det for dig. Du bestemmer nemlig

· om jeg kun skal oprette din webshop, og så overtager du 100%, efter at du har fået en vejledning af mig.
· eller om det er mig du vil have til at passe den efterfølgende, helt eller delvist, så du måske bare skal pakke og sende ordrerne.

Webshop med fysisk butik

Pris

SE STARTPAKKEN TIL WEBSHOP  ➡︎

Det er svært at sige hvad en webshop koster, da det er individuelt hvilke behov og krav til design man har. Skal det være en stor webshop med mange produkter, eller en med et enkelt produkt. Prisen afhænger også af hvor meget man selv vil eller kan byde ind med. Jeg har lige lavet en fast pris på en startpakke standard webshop - så ved du hvad du får for pengene.

Når start webshoppen er færdig, købt og betalt, så viser jeg dig selvfølgelig, hvordan du opretter en vare, en kategori, og behandler en ordre m.m. Og så er webshoppen din, ikke flere udgifter til mig. Med mindre du ikke ønsker at have besværet med vedligeholdelsen af webshoppen i det daglige, så har jeg en pakkeløsning med abonnement - rul et par linjer længere ned.

Alt om webshop

Andre udgifter ved webshop.

Ud over design af selve webshoppen skal man påregne udgifter til en betalings-gateway, så man kan tage imod kort. Der skal også en indløser til, som f.eks. Nets, som sørger for at pengene lander på din konto. Webshoppen skal også "ligge" et sted, så der vil være løbende "husleje" til et hosting-firma / webhotel. Du skal også kunne sende dine varer, ved at printe en pakkelabel ud - det har en lille omkostning + den reelle porto.

Læs detaljerne her

Fysisk butk med tilhørende webshop

Pris webshop pakkeløsning & abonnement

Jeg har lavet en pakkeløsning eller et abonnement, hvor jeg passer din webshop delvist eller 100%. Det er til dig der f.eks. har en fysisk butik, og har indset nødvendigheden af også at kunne sælge på nettet - men ikke ønsker at sætte dig ind i hvordan det hele fungerer.

OPSTART: Færdig standard webshop uden abonnement.

· Opstart fuld webshop design.
· Oprettelse af 10 test-kategorier og menu
· Oprettelse af skabelon til info-sider, 4 CMS-sider med handelsbetingelser m.m.
· Fuld funktionsdygtig, modtager betaling m.m.

SE PRIS PÅ WEBSHOP HER

Abonnement på drift af webshop.

Opstarts-pakken plus følgende på abonnement:

· Opstart og vedligeholdelse af teksten på sine sider.
· Vedligeholdelse af billede til forside, kategorier m.m.
· Løbende vedligeholdelse af ALT på din webshop.
· Løbende oprettelse af 20 produkter inkl. tekster pr. md. Flere kan tilkøbes.
· Løbende vedligeholdelse af priser - hvis du f.eks. ønsker udsalg eller tilbud.
· Fritskrabning af eksisterende produktbilleder.
· Ordrebehandling - du skal bare pakke varerne ind, og påklistre den pakkelabel jeg mailer dig, når du har fået en ordre.
· Personligt tilpasset abonnement på drift af webshop.

SE PRIS PÅ ABONNEMENT HER

Opstarts-pakken plus følgende på et tilpasset abonnement:

· Med eller uden div. billeder til forside, kategorier m.m. Måske har du selv billeder, og vil gerne tage den opgave selv.
· Med delvis eller hel løbende vedligeholdelse af ALT på din webshop.
· Med eller uden løbende oprettelse af produkter inkl. tekster. Det kan være du sagtens selv har tid til at oprette varerne på din webshop.
· Med eller uden løbende vedligeholdelse af priser - hvis du f.eks. ønsker udsalg eller tilbud.
· Med eller uden fritskrabning af eksisterende produktbilleder, eller helt nye billeder. Måske har dine leverandører fine billeder du må bruge.
· Med eller uden ordrebehandling - enten skal du kun pakke varerne ind, og påklistre den pakkelabel jeg mailer dig, når du har fået en ordre, eller du kan sagtens selv behandle ordren fra din pc i butikken.
· Ingen binding - køb 1 måned af gangen!

Annoncering og SEO

Når shoppen er åben og live, skal der kunder i butikken. Her kan det være du vil annoncere på f.eks Facebook, eller have Adwords eller Shopping annoncer på Google. Det kan også være at du kun vil findes på Google ved organisk søgning, den gratis søgning, og så skal du have din SEO (Search Engine Optimization) på plads. SEO er mange ting, og kort fortalt er der on-page SEO, som er det der er på din side, af gode tekster med relevant indhold for søgeren. Teknikken skal også være i orden, så Googles robot kan forstå din webshop, og vise den til de rigtige søgere. Derudover er der off-page SEO, som er uden for din webshop i form af f.eks. andre der linker til dig.

Hvis man selv kan disse ting er SEO gratis. Skal man have hjælp til det, koster det selvfølgelig. Her skal man virkeligt passe på, for der findes mange bureau'er, som binder en for lange perioder med faste månedlige betalinger.

Sporing og statistik

Noget andet man sikkert skal bruge hjælp til er at få opsat sin Google Analytics konto rigtigt. Google Analytics er en side, man kan forbinde med sin webshop ved hjælp af en sporingskode. Man kan så følge statistikker på f.eks. antal besøgende, hvilke lande eller byer de kommer fra, og også følge konverteringerne.

Google Search Console er et andet vigtigt hjælpeværktøj, som er godt at få sat op. Her kan man følge med i hvilke ord der søges på, og om ens webshop er rigtigt indexeret overfor Googles søgerobot.

Fysisk butk med tilhørende webshop

Teknik

FashioNordic arbejder med Prestashop, som er open source software, der som sådan er gratis at bruge. Der kræves som regel enkelte tilkøbs moduler. Modulerne er små stykker software der implementeres, så webshoppen kan få ekstra funktioner. FashioNordic klarer alt det elementære ved en webshop, og når det er større tekniske udfordringer, har vi et tæt samarbejde med en dansk tekniker. Dem har vi arbejdet sammen med siden 2014, og anbefaler deres store tekniske kompetence inden for Prestashop.

JEG VIL GERNE HAVE NOGET MATERIALE TILSENDT→

KONTAKT OS!

Ring til FashioNordic 30405040 (helt uforpligtende) - eller send en mail.

KONTAKT-FORMULAR